sunnuntai 9. elokuuta 2015

Häästartti

Harjoituskattaus. Illan edetessä pöydän siisteys hiukan kärsi, mutta tunnelma tietysti kohosi samaa vauhtia!

Ensimmäinen kokoontuminen hääasioissa on nyt takana, ja täytyy sanoa, että oli ihan superhauskaa! Vakuutuin taas kerran siitä, että mulla on paras kaaso ja parhaat kaverit / sukulaiset maailmassa :) Vaikka kaikki eivät päässeet paikalle, saatiin tälläkin porukalla pistettyä kunnolla hösseliksi.

Kutsuin näitä illanistujaisia häästartiksi, koska pyysin paikalle ison joukon porukkaa, en siis pelkkiä kaasoa ja siskoja tms. Tarvitsinkin laajan makuskaalan mielipiteen, sillä illan tärkein tavoite oli päättää, mikä meille tulisi alkumaljaksi häihin. Lisäksi oli maisteltavana pari valko- ja punaviiniä, jos niistä löytyisi suosikki.

Ja kyllähän sieltä löytyi, tosin hauskasti ihmisten mielipiteet olivat välillä täysin vastakkaisia.
Esimerkiksi makutestin voittaja, muilta parhaat arvosanat kerännyt Louhisaaren juoma sai ainakin yhden meistä niskakarvat pystyyn.

Iltaan mahtui myös hääpuvun esittelyä (perhoskoira ja isäntä lähtivät taktisesti lenkille tämän ohjelmanumeron ajaksi ;] ), kenkäprobleeman pohdintaa ja yleistä häiden to do -listan läpikäymistä. Käsittämättömän paljon saatiin myös hoidettua ihan puolivahingossa siinä viinien maistelun ohessa; esimerkiksi A löysi nuotit tulevaan häävalssiimme ja sai annettua ne bändimme jäsenelle, joka sattui kuulumaan kutsuttujen listalle. Ihan mokkana vaan, kuten minun tuleva kälyni on joskus pienenä asian ilmaissut.

Tuli myös samalla testattua pöytäkoristelua. Totesin, että omena-nimikyltit olivat ehkä paras idea ikinä, samoin pidin kovasti kauniista lasipulloista kukkamaljakkoina. Niitä siis keräillään meidän (ja tuttujen) talouksissa tästä eteenpäin hyvin aktiivisesti!

Illan aikana jaettiin paljon hyviä ideoita, ja sain taas lisää puhtia hääsuunnitteluun. Kiitos kaikki te ihanat, jotka olitte hengessä mukana! Tulevan morsiamen stressitaso laski taas huomattavasti maltillisemmalle tasolle. Kiitos <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti