tiistai 21. heinäkuuta 2015

Omppuja! Eli hääpaikan koristeluideoita 1

Koska isoimmat jutut (kirkko, hääpaikka, catering) on jo suunniteltu, olen siirtänyt hääsuunnitelmien painopistettä pikkujuttuihin. Täytyy sanoa, että näiden asioiden suunnitteleminen on paljon hauskempaa kuin noiden aiemmin mainittujen, elämää suuremmilta tuntuvien valintojen tekeminen!

Tänään vuorossa suunnitelmia hääpaikan koristeluun liittyen. Ja niitähän riittää :)

Kuten olen kai jossain jo maininnut (?), meillä kaksi tulevaa opettajaa saavat toisensa hääpäivänä. Haluan, että tämäkin puoli meistä tulee jotenkin näkyväksi häiden koristeissa. Mutta mikä tekee opettajan? Marimekon vaatteita tai huopahelmiä en ajatellut käyttää, mutta vaihtoehtoja riittää vielä.

Oikein kiva, ja paljon kaikenlaisissa häissä käytetty, rekvisiitta joka sopii opettajateemaan on tietysti liitutaulu. Sen käyttömahdollisuudet ovat aikalailla rajattomat, ja erilaisilla kehyksillä liitutaulun saa sopimaan häihin kuin häihin. Myös liitutaulumaalissa piilee melkoisia mahdollisuuksia koristelun kannalta!

flickr.com
flickr.com
Tämä, ja muutkin kuvat ellei toisin todeta, Pinterestin syövereistä.

 Toinen opettajuuteen liittyvä asia voisi olla karttakeppi. En tosin ole vielä keksinyt, miten hyödyntäisin sellaista hääkoristelussa tai ylipäätään häissämme... enkä omista karttakeppejä, joten se siitä.

Kolmantena minun mieleeni tulee omena. Siis se opettajan lahjontaan käytetty väline jostakin kansakoulua edeltävältä ajalta. Itse olen oikea omenoiden suurkuluttaja - omppu päivässä pitää lääkärin loitolla, sanoi oma opettajani alakoulussa, ja hänen neuvoaan seuraan :)
Olen keksinyt ( = löytänyt Pinterestistä) loistavan tavan tuoda paitsi omenoita, myös väriä juhlakattaukseen. Nimilaput! Kas näin:
On ne niin söpöjä. Ja helppoja tehdä itse, eli aina vaan parempi. Tiedän, ettei heinäkuun puoliväli ole vielä kotimaisen omenan sesonkia, mutta ei se mitään. Vieraat saavat terveellistä välipalaa niin halutessaan, ja lisäksi meillä omenanvihreä sopisi hyvin teemaan ja erityisesti A:n lempivärien palettiin. Vähän kyllä haaveilen sellaisesta herästä, kuulaasta punakaneli-omenan vaaleanpunaisesta, mutta katsotaan mitä on saatavilla.

Enempää näitä opejuttuja en ajatellut tuoda häihin, koska meissä on molemmissa paljon muutakin. Ja häät ovat häät. Meidän tapauksessamme tärkein pointti taitaa olla maalaisromanttinen, ekologinen ja luonnonläheinen lopputulos. Siihen mahtuu paljon muutakin, ja kaikesta siitä lisää seuraavassa tekstissä :)

Ciao ciao!

Veera


PS. Olimme sattumalta viikonloppuna 4Tunesin keikalla, jonka jälkeen ehkä kuolen... tai no, ehkä en, mutta ainakin pahasti murehdun, ellemme saa heitä meidän häihin soittamaan! Oli niin hauskaa, ja he ovat kaikki niin hurjan taitavia siinä mitä tekevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti