tiistai 22. marraskuuta 2016

Muita hidasteita, eli tekosyy blogihiljaisuuteen

Yksi merkittävä tekijä on hidastanut keskittymistäni hääjuttuihin - tai oikeastaan mihinkään muuhunkaan ylimääräiseen. Häälahjamme, saanko esitellä (valkoinen perhoskoira kuului jo ennen häitä vakiokalustoon, ja edusti myös häissä):


Summa!


Tämä tulevaisuuden toivo, koulu-, luku- ja kaverikoira (ainakin emännän mielestä) oli häiden aikaan huimat kolme päivää vanha. Rodultaan hän on labradorinnoutaja, väriltään ruskea ja erikoisominaisuutena hänellä on nenän päällä kulkeva ridge - siis viiva, jossa karva kasvaa eri suuntaan. Kävimme noutamassa noutajavauvamme pari kuukautta häiden jälkeen, mikä kummasti vauhditti kodin siivoamista :) Samalla tietysti blogin kirjoittaminen hiukan kärsi, samoin muut jutut. Enpä olisi ennen häitä uskonut, että oltaisiin lähettämässä kiitoskortit vasta joulukorttien kanssa!

Murehtuminen alkaa jo helpottaa, ja joka päivä nämä kaksi nassikkaa pitävät huolen siitä, ettei sellaiselle jää tyhjiä hetkiä päivien aikana. Eikä oikeastaan yölläkään. Pentu kun haluaa edelleen ulos ainakin kerran yön aikana, useimmiten varttia ennen kuin herätyskelloni olisi soinut... :D

Häiden jälkeen olemme myös hoitaneet uhkaavasti karttunutta pankkitiliä ostamalla AUTON. Pieni askel ihmiskunnalle, mutta valtava harppaus (vapauteen) meille! Onhan tää aika siistii! Tosin ensimmäinen huolto ja katsastus jo kolkuttelevat ovella, mutta mitä siitä, sillä saimme jo kokea talvirenkaiden vaihtamisen romantiikkaa. Ah!

Elämä jatkuu häiden jälkeen, ja seuraavaksi onkin vuorossa ihana joulu <3 Voi olla, että ehdin kunnolla hääkuviimme kiinni vasta näiden talven juhlien jälkeen, mutta mitä siitä. Olennainen on kuitenkin tässä:
naimisissa on ihan mahtavaa!

Pusipus kaikille ja iloista adventtia (se alkaa jo ensi sunnuntaina, iiiik!)

Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti