torstai 7. huhtikuuta 2016

Vihkiminen varattu!

Hei pitkästä aikaa! Olen tainnut siirtyä hääsuunnittelussa vaiheeseen, jossa kaikkea pientä tapahtuu koko ajan mutta kaikki hyvä blogikirjoitteluaika menee hääsäästöjen kartuttamiseen. Työt siis haittaavat harrastuksia! Myös kevätflunssa pääsi iskemään ja vei loputkin voimat hetkeksi, mutta niin vaan siitäkin selvittiin :)

Häiden suhteen on tapahtunut isoja juttuja, pelkkää hyvää.
Tärkeimpänä varmasti se, että maistraatti on nyt varattu! Meidät vihitään pienen seurueen nähden Turun maistraatissa 15.7. eli hääjuhlaa ja siunausta edeltävänä perjantaina.
Tuntuu taas todellisemmalta, vaikka samalla en vieläkään oikein voi uskoa todeksi, että olen vähän yli kolmen kuukauden päästä vaihtamassa siviilisäätyä. On se kuitenkin vähän hurjaa, vaikka ihan kauheasti jo odotankin rouviintumista.

Toinen vähintään yhtä tärkeä rajapyykki tuli ylitettyä, kun mies haki sormukset kaiverruksesta! Minun ei pitänyt nähdä sormustani lainkaan etukäteen, mutta pakkohan se oli testata... Oma vihkisormukseni on hyvin yksinkertainen, tyylikäs ja pyöreä. Se on keltakultaa, paitsi kiven ympäriltä, ja pieni valkokultainen ripaus saa vihkin istumaan kihlani viereen täydellisesti <3
Myös A:lle tulee toinen sormus, jossa on vastaavasti molempia kullan värejä.
Kuvia en halua vielä laittaa, joten simppeliä, ihanaa sormustani saatte odotella (niin kuin minäkin) loppukesään ja valokuvaajan tuotoksiin asti. En olisi halunnut ottaa sormusta enää pois, mutta pakkohan se oli, vielä...

Jo aika moni vieras on ilmoittanut tulevansa häihin, jaVistaprintillä painatettuja, Canvalla suunnittelemiani kutsuja on kehuttu kovasti. Kunhan suurin osa on ilmoittautunut, laitan meidän kutsusta esittelyn tänne blogiin oikein kuvan kera.
Karkkibuffettia varten olemme ostelleet jo seitsemän kiloa karkkia, vielä ainakin kolme kiloa pitää hamstrata. Tai no, koska olen oikea karkkihiiri, ehkä voisi saman tien laittaa tavoitteen toiseen seitsemään kiloon! Namnam..! (Okei, oikeasti pitäisi ostaa enää kolme kiloa karkkia. Katsotaan nyt.) Jotain lasiastioita olen myös ehtinyt katsoa jo valmiiksi.
Hääpukuni on nyt ompelijalla purettavana, en malttaisi odottaa! Haluaisin jo saada sopivan kokoisen puvun päälleni. Pukuompelijaa en voi vauhdittaa, mutta ehkäpä keksin sillä välin vielä jotakin pientä hääaiheista tekemistä... Esim. matka Viroon voisi olla kohta ajankohtainen.

Näin se juhla valmistuu, pikkuhiljaa. Puspus <3
- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti