tiistai 12. tammikuuta 2016

Hääyö ja vieraiden majoitus

Nyt se on päätetty - me EMME vietä hääyötä kotona opiskelija-asunnossamme EMMEkä myöskään lähde häistä suoraan lentokentälle tai satamaterminaaliin - me nukumme yön Salon Cumulus-hotellissa.
Ihmeellistä, miten helpottavaa voikaan olla tietää, että juhlien jälkeen on joku paikka missä saa nukkua! (Vai saako...? Heh heh :D)Meille varattiin Hemmottelupaketti, joka sisältää normaalin buffetaamiaisen, myöhäisemmän huoneen luovutuksen, ja lisäksi kaikkea kivaa kuohuviinistä lähtien hotellihuoneeseen. En voisi olla tyytyväisempi! Rahaa ei mene liikaa, mutta saadaan omaa rauhaa paikassa, jossa ei tarvitse miettiä, kuka vie tyhjän pullon kierrätykseen. Se riittää minulle hemmotteluksi, sillä olenhan koko edellisen päivän ajan prinsessa <3

Perniö on kaukana kaikista minun sukulaisistani, joten olin jo valmiiksi hiukan huolissani siitä, miten kaikki jaksavat ajaa takaisin kotiin, tai toisaalta, miten paljon vaivaa majoituksen järjestäminen toisi vieraillemme. Eipä ole sitäkään huolta enää, sillä varasin Cumulukselta huonekiintiön myös meidän vieraita varten.

Hyvä olikin, että varasin - samana päivänä on muitakin hääpareja liikkeellä, ja kaikki muut löytämäni majoitukset olivat jo täyteen buukattuja. Ajatella, yli puoli vuotta etukäteen!

Vielä jää vieraiden oman harkinnan varaan, miten siirtyä 20 km:n välimatka Perniöstä Salon keskustassa sijaitsevalle hotellille. Ehkä joku myös löytää jonkun ihan uuden paikan, jonne majoittua. Lähellä olisi esimerkiksi Mathildedahl ja kaikki sen suloiset B&B-kohteet.

Meidän harkintaamme jää, miten onnistumme käymään aamiaisella törmäämättä vieraisiimme. Mielestäni on parasta vältellä hämmentäviä kohtaamisia hääyön jälkeisenä aamuna ;)

Seuraavassa postauksessa lisää asiasta, josta sain päähänpinttymän, ja jotenkin vahingossa idea vei koko käden - tee-se-itse -aamutakki.

Bisoux!
Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti