torstai 19. marraskuuta 2015

Liitutaulullinen hoitamattomia juttuja

Niin se suunnittelu, kuten elämäkin, taas jatkuu!
Paljon olemme jo tehneet, mutta pikkuisia juttuja on edelleen täysin suunnittelematta. Mikäpä sen hauskempaa!

Tänään olen (joulukorttien sijaan) ihastellut ja suunnitellut painattavani kutsut! Tosin samalla tiedän, että ehkä nyt on vielä hiukan liian aikaista, kyllä ne ehtii myöhemminkin hankkia. Yritän malttaa.
Tällä hetkellä olen hirmu innoissani liitutauluista. Ehkäpä siksi myös mustapohjaiset kutsut ovat tuntuneet kaikkein sopivimmilta meille.

Pitäisi ehkä kehittää jokin hyvä tee se itse -liitutauluprojekti tähän hätään. Josta tulikin mieleen, että me muuten vaihdoimme pitopalvelua! Siitä lisää toisessa postauksessa, mutta tämä uusi on lähempää, vanhasta ei ole mitään pahaa sanottavaa, päin vastoin. Uudelta pitopalvelulta tuli kuitenkin menuehdotus, joka kuulosti niin herkulliselta, etten tiedä miten malttaisin odottaa ensi heinäkuuhun asti!!


Kutsujen ja liitutaulujen lisäksi on muitakin juttuja, joita olen ehkä hiukan miettinyt, mutten ole päättänyt vielä mitään.

Vieraille varmaan pitäisi löytää joku majoitusvaihtoehto, koska suurin osa tulee kaukaa.
Kukkasista pitäisi pyytää joku tarjous.
Edelliseen liittyen: kukkien tarvetta on vaikea arvioida, kun ei ole ihan varma, haluaako tehdä paperikukkia vai ei.
Ja vielä samaan syssyyn: mitä kaikkea pöytien koristeeksi oikein pitäisi laittaa? Tai siis, mitä kaikkea pöytään mahtuu, lienee oikeampi kysymys tässä vaiheessa, kun kaapit jo pullistelevat kaikenlaisista kipoista ja kupeista...
Hääautosta en tiedä mitään, paitsi sen, ettei saisi maksaa liikaa.
Mitä meidän (ja monen vieraankin) koirille tehdään? Pitäisikö ottaa koirat juhliin mukaan tai järjestää jotain ovelaa yhteishoitolaa?
Leikitäänkö meidän häissä jotain, vai riittäisikö ihan rento yhdessäolo, puheet ja kimun heitto ohjelmaksi? Ai niin, ja tanssi... Pitäisiköhän käydä tanssikurssi?
Osaisinkohan itse tehdä oman meikkini? Entä kuka laittaisi hiukseni hääpäivän aamuna?
Josta seuraavaan kysymykseen - missä minä nukun häitä edeltävän, ja sitten sen niitä seuraavan, yön?
Entä millaisia polttarit ovat? En ole ikinä päässyt osallistumaan, mutta kai sitä jotain mukavaa voisi tehdä... en sitten tiedä, että kuinka isolla porukalla. Ja mitä mukavaa. Tai että milloin.

Nii-in... kyllä tässä tätä sarkaa vielä riittää ;) vaikka niin riittää aikaakin, ja kuten jo joskus ennenkin on tullut todettua - kyllä me naimisiin joka tapauksessa päästään! Ihan aikataulussa!

Bisoux!
Veera

2 kommenttia:

 1. Ihanan postiviivinen ja stressitön asenne vaikka paljon vielä suunniteltavaa edessä. Asia kerrallaan hyvä tulee! :) Ja PS. liitutaulut on aika ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kommentti! Tämä paransi päivääni entisestään ^_^ Välillä pitää muistuttaa itseä, että tosiaan, vedetäänpä syvään henkeä... Ehkä kierroksia tulee lisää jossain vaiheessa, kun häät alkavat kolkutella ihan nurkan takana, mutta siihen asti koitan olla mahdollisimman "zen" :)
   Nyt on ollut jopa helpottavaa, että elämässä on paljon muutakin meneillään. Kaikkea tarmoa ei vaan pysty kohdistamaan karkkibuffetin ottimien valintaan tai muihin vastaaviin pikkuasioihin, niin ne ei pääse kasvamaan liian suuriksi :)

   Poista