maanantai 26. lokakuuta 2015

Luvassa vertaistukea ja häähumua...

Yleensä suunnittelen asioita etukäteen. Ja nyt tarkoitan: suunnittelen ihan kaikkea, ja tosi, TOSI paljon etukäteen. Siksi onkin vähän hassua, että minulta on päässyt lipsahtamaan ihan ohitse tieto Love Me Do -tapahtuman ajankohdasta. Olisi tässä tosin ollut vielä aikaa asian huomaamiseen, sillä nämä erilaiset häämessut järjestetään vasta ensi tammikuussa.

Nyt kun Love Me Do on merkittynä kalenteriin, huomaan jo hiukkasen haaveilevani visiitistä Helsinkiin - tietysti sulhasen ja / tai kaason sekä mahdollisten muiden halukkaiden seuralaisten kera! Pikkuinen, vaaleanpunainen irtiotto arjesta tekee varmasti hyvää tammikuun pimeydessä.http://www.lovemedo.fi/artikkelit/infoEn ole vielä ehtinyt missään häätapahtumassa käydä, mutta mieli tekisi. Enhän minä enää paljon mitään tarvitse häämessuilta, mutta tällä hetkellä kaikenlainen häähömppä jotenkin vaan tuntuu jännältä ja tärkeältä ja saa perhoset lentämään vatsanpohjassa sillai hauskasti! Lisäksi jokainen häähömpän äärellä ja ystävien kanssa käytetty hetki katkaisee häihin, ja miksei muuhunkin elämään liittyvää stressiä mukavasti.

Itse asiassa ensi viikonloppuna ajattelin käydä piipahtamassa vähän pienemmässä häätapahtumassa. POP-UP Häähumua Turussa -tapahtuman sivut löytyvät täältä, ja lisää tietoa on myös Facebookissa. Katsotaan, riittääkö aika oikeasti vierailuun, nimittäin pyhäinpäivänä olen yleensä tavannut hengailla isovanhempien seurassa Raumalla, ja ratsastustuntiakin pukkaa... Onneksi joskus on tällainenkin tilanne, että kaikki vaihtoehdot ovat kivoja :)


PS. Love Me Do-tapahtumassa jaetaan jälleen vuoden parhaan hääblogin palkinto. Seuraavaksi aionkin siis suunnata lueskelemaan kaikki parhaat hääblogit vielä kerran läpi, ja sen jälkeen ei muuta kuin äänestämään!

Bisoux!
- Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti